Broodje gesmolten brie met serranoham, rucola, honing en pijnboompitjes

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 afbakbroodjes(bijvoorbeeld italiaanse bollen)

Bereiden

2 afbakbroodjes(bijvoorbeeld italiaanse bollen) 200 g brie 50/100 g serranoham handje rucola olijfolie balsamicoazijn honing pijnboompitjes Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd intussen de brie in plakjes.Meng de rucola met wat olijfolie en een beetje balsamicoazijn. Bak de broodjes in de oven,snijd ze doormidden en verdeel de honing erover. Verdeel de brie en de serranoham erover. Doe ze weer in de oven totdat de brie is gesmolten. Verdeel de rucola over de broodjes en strooi er tot slot de pijnboompitjes over.

Bronvermelding