Zalm met verse pasta en tomaat

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 29-03-2006 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram Penne
  • 200 gram Verse zalmfilet
  • 5 el vloeibare margarine
  • 1 bakje kerstomaatjes
  • 1 pakje Knorr vis-dillesaus
  • 1 krop sla
  • 1 fles sladressing (yoghurt)
  • 1 el verse dille
  • 3 stuks augurken

Bereiden

Kook de pasta volgens de bereidingswijze. Verhit 4 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en ak de zalmfilets eerst op de huidkant circa 5 minuten op matig hoog vuur. Keer de zalmfilets en bak de andere kant nog 3 minuten. Was ondertussen de kerstomaatjes en snijd ze doormidden. Verwarm in een andere koekenpan 1 eetlepel vloeibare margarine en bak hierin kort de kerstomaatjes. Bereid de vis-dille saus volgens de verpakking. Verdeel de pasta over het midden van 2 borden en leg daaromheem de kerstomaatjes. Leg de twee zalmfilets op de pasta en giet naar smaak de vis-dillesaus eroverheen. Garneer de saus met verse dille. Maak de sla aan met de dressing en stukjes augurk en serveer bij het gerecht.

Bronvermelding