Rempeh balletjes

Anders, Hapje, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 20-03-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram half-om-half gehakt
  • 1 fijgehakt sjalotje
  • 50 gram kokos
  • 1,5 theelepel ketoembar
  • 0,5 theelepel djinten
  • 1,5 theelepel kerriepoeder djawa
  • 0,5 theelepel knoflookpoeder
  • 0,5 theelepel djahe
  • 0.5 theelepel sereh
  • 1 theelepel sambal
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 ei
  • 4 eetlepels paneermeel
  • zout naar smaak

Bereiden

Meng alle ingredienten door elkaar. Maak kleine snackballetje, Bak ze in een hapjespan mooi goudbruin. Eventueel serveren met chilisaus. Eet smakelijk!

Materialen

mengkom hapjespan

Bronvermelding