Menu
Rempeh balletjes
Anders, Hapje, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,
Laatst aangepast: 20-03-2006 | 3 keer bewaard
Ingrediënten
- 250 gram half-om-half gehakt
- 1 fijgehakt sjalotje
- 50 gram kokos
- 1,5 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1,5 theelepel kerriepoeder djawa
- 0,5 theelepel knoflookpoeder
- 0,5 theelepel djahe
- 0.5 theelepel sereh
- 1 theelepel sambal
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 ei
- 4 eetlepels paneermeel
- zout naar smaak
Bereiden
Meng alle ingredienten door elkaar.
Maak kleine snackballetje,
Bak ze in een hapjespan mooi goudbruin.
Eventueel serveren met chilisaus.
Eet smakelijk!
Materialen
mengkom hapjespan
Bronvermelding
Bron onbekend