Gevuld stokbrood, van Ria (restverwerking)

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 8 minuten, Bereiding: 13 minuten,

Laatst aangepast: 25-02-2020 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • nog af te bakken stokbrood
  • bruschetta
  • olijfolie of boter
  • ham, cervelaatworst, salami of andere vleeswaren
  • plakken kaas

Bereiden

Een nog af te bakken stokbrood beleggen met wat je nog over hebt van de feestdagen, maar we beginnen met een lekker ondergrondje: - Wel bruschetta eerst in wat lauw water, voeg wat olijfolie toe of roer de bruschetta door boter. Hiermee bestrijk je de onderhelft van het stokbrood. Daarna volgt een laagje ham, cervelaatworst of salami of andere vleeswaren die je nog hebt. - Daar overheen plakken kaas. Zo, nu afbakken in een voorverwarmde oven. Kijk op de verpakking hoe lang dat moet. - Als je nog een uitje over hebt of een halve paprika, ik noem maar wat, kan dat er ook prima bij.

Bronvermelding