Advocadosalade met garnalen à la Sapphire

Salades, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gr. hollandse garnalen

Bereiden

250 gr. hollandse garnalen 250 gr. peultjes 250 gr. gemengde salade 2 advocado's 4 omega eieren 2 eetlepels zwarte olijven zonderpit 2 eetlepels citroensap 4 eetlepels olijfolie 2 eetlepels wittewijn azijn 1 theelepel zoetstof 2 theelepels mosterd Voor de kruidendressing: 125 mililiter zure room of yoghurtkwark 3 eetlepels halvaniaise of magere yoghurt 2 eetlepels vers gehakte kruiden (bieslook, peterselie, dille, tijm) snufje peper Bereidingswijze: 1 Kook de schoongemaakte peultjes in 5 min beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over. 2 Schil de advocado's halveer ze, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in smalle partjes, besprenkel ze met citroensap. 3 Meng de olijfolie met de wijnazijn, zoetstof en mosterd en schep de dressing door de sla. 4 Snijd de eieren in partjes en verdeel ze met de peultjes, de advocado de olijven en de garnalen over de sla, presenteer de groene kruidendressing van zure room gemengd met yoghurt of halvanaise en kruiden er apart bij. 5 Serveer met volkorenbrood of een ciabatta

Bronvermelding