Indiase curry-linzensoep (maaltijdsoep)

Soepen, Hoofdgerecht, 4 personen, Indiaas.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 13-03-2006 | 15 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram kipfilet
  • 400 gram Hollandse Roerbakmix AH
  • 1 pakje (80gr) Patak´s Tikka Masala Currypasta Koriander & Citroe
  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • 400 gram linzen uit blik (Bonduelle)
  • 2 blokjes tuinkruidenbouillon
  • 3 el zonnebloemolie
  • 1 pak Naanbrood (b.v. Patak´s)
  • 0,5 liter water

Bereiden

Kipfilet in blokjes snijden Olie in wok verhitten Kipblokjes ca. 5 minuten rondom bruin bakken Roerbakgroente toevoegen en nog 2 minuten al omscheppend meebakken Currypasta erdoor mengen en ca. 1 minuut zachtjes bakken Naanbrood in oven bereiden volgens gebruiksaanwijzing Tomatenblokjes, 1/2 liter water en verkruimelde bouillonblokjes toevoegen. Aan kook brengen en ca. 5 minuten laten sudderen. Linzen afgieten, door soep roeren en ca. 2 minuten verwarmen. Serveren met Naanbrood.

Materialen

Grote diepe wok, Oven (voorverwarmd op 200*C)

Bronvermelding