Groentebouillon - hiermee kun je de amuse 'koud geserveerde heldere groentebouillon' maken

Soepen, Voorgerecht, 6 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 18-07-2011 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 aardappelen, grof gehakt
  • 2 uien, grof gehakt
  • 2 preien, bijgesneden en grof gehakt
  • 2 wortelen, grof gehakt
  • 2 meirapen, grof gehakt
  • 1 stengel bleekselderij, grof gehakt
  • 3 kersttomaatjes, grofgehakt

Bereiden

In een soeppan 1,5 liter water en zout aan de kook brengen. Ca. 20 minuten laten pruttelen. De bouillon zeven. De groenten goed uitdrukken. TIP De koud geserveerde heldere groentebouillon uit AllerHande 03 2005 is een voorgerecht. Deze bouillon is ook heerlijk als amuse, geserveerd in heldere glaasjes.

Bronvermelding