Menu
Stamppot Chinese kool en kaas
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 03-03-2006 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 kg Aardappelen
- 1 kg Chinese- of witte kool, klein gesneden
- 4 tlpl Margarine
- 100 gram Taugé
- 1 elpl Kerriepoeder
- 120 gram Kaas 20% , in blokjes
- 300 gram Ananasstukjes, uit blik
- 300 gram Mandarijnen, in partjes
- zout en peper
Bereiden
Kook de aardappelen met wat zout gaar.
Voeg na 10 minuten de kool toe.
Giet het mengsel af en stamp tot puree.
Doe er de margarine, taugé, kerripoeder, peper en kaas bij en roer het geheel goed door.
Laat de kaas smelten en voeg tot slot de ananas en mandarijnen toe en roer deze voorzichtig door de stamppot.
Bronvermelding
Bron onbekend