Artisjok-basilicum mousse met Parmaham

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 potje gemarineerde artisjokharten

Bereiden

1/2 potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g Sacla) 1/2 zakje verse basilicum a 15 g zout versgemalen zwarte peper 1 plak Parmaham 4 amuse lepels Bereidingswijze Artisjokharten samen met 8 blaadjes basilicum met staafmixer pureren. Eventueel nog extra olie uit potje toevoegen om mousse smeuiger te maken. Op smaak brengen met zout en peper. Van Parmaham 4 dunne repen snijden. Hamreepjes in de breedte over lepels leggen. Mooie bergjes artisjokmousse op ham scheppen. Reepjes ham over mousse dichtvouwen. Garneren met kleine blaadjes basilicum.

Bronvermelding