Menu
Mandarijnensaus voor bij de Margret de canard
Anders, Bijgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,
Laatst aangepast: 24-02-2006 | 11 keer bewaard
Ingrediënten
- 2 mandarijnen
- 1/8 liter witte wijn
- 2 theelepels citroensap
- 1 geraspte schil citroen
- 50 gram suiker
- 1 theelepel aardappelmeel
Bereiden
Breng de wijn aan de kook met de mandarijnen en citroensap, de citroenrasp en de suiker. Laat de mandarijnenpartjes 10 minuten zachtjes stoven in het vocht, neem ze daarna uit de pan. Bind het vocht met het in koud water aangemaakte aardappelmeel (of maizena) en voeg de mandarijnenpartjes toe. Even laten doorsudderen. Serveer de saus apart naast de eendenborst.
Bronvermelding
Bron onbekend