'Shoarma/spinazieschotel' Lekker en snel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • shoarmareepjes

Bereiden

Ingrediënten (4 pers.): 700 gr gehakte spinazie(iglo) 100 gr, belegen kaas geraspt peper en zout 1 ui gesnipperd 1 t knoflook,gesnipperd 2 eetl. olijf olie 300 gr shoarmareepjes 1 bl.tomatenpuree ( 140 gr ) 1 pakje aardappelpuree voor ovenschotels (2 zakjes) Bereiding: Laat de spinazie ontdooien en schep er de helft van de kaas en peper en zout naar smaak toe Fruit de ui met de knoflook 5 min. in de hete olie.Voeg de shoarma- reepjes toe en bak ze al omscheppend bruin.Voeg de tomatenpuree toe en warm 2 min. mee.Bereid de aardappel- puree van 2 zakjes volgens de gebruiks aanwijzing.Verdeel de spinazie over de bodem van een ingevette ovenschaal Verdeel het vlees erover en dek af met de aardappelpuree.Strooi de rest van de kaas erover en zet de schaal 20 min in een voorverwarmde oven (200 gr) Smakelijk eten

Bronvermelding