Salade van gerookte eendenborstfilet

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 18-07-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr. gerookte eendenborstfilet
  • bospeen
  • rode biet, voorgekookt
  • veldsla
  • bieslook
  • kersttomaatje
  • verse truffel, facultatief
  • DRESSING
  • 1 dl. notenolie
  • 2 eetlepels truffelolie
  • 3 eetlepels kruidenazijn
  • 2 dl. gevogelte fond
  • peper, zouten een mespuntje honing

Bereiden

1. De worstels en peulen blancheren, de rode biet in reepjes snijden, de veldsla voorzichtig afspoelen. 2. De afgekoelde groenten door de dressing halen. 3. `De groenten midden op bord leggen. De eendenborstfilet hierop draperen en garneren met truffel, tomaat en bieslook.

Bronvermelding