Menu
Salade van gerookte eendenborstfilet
Salades, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 18-07-2011 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 200 gr. gerookte eendenborstfilet
- bospeen
- rode biet, voorgekookt
- veldsla
- bieslook
- kersttomaatje
- verse truffel, facultatief
- DRESSING
- 1 dl. notenolie
- 2 eetlepels truffelolie
- 3 eetlepels kruidenazijn
- 2 dl. gevogelte fond
- peper, zouten een mespuntje honing
Bereiden
1. De worstels en peulen blancheren, de rode biet in reepjes snijden, de veldsla voorzichtig afspoelen.
2. De afgekoelde groenten door de dressing halen.
3. `De groenten midden op bord leggen. De eendenborstfilet hierop draperen en garneren met truffel, tomaat en bieslook.
Bronvermelding
Kookclub ´De Benedenhof´