Broccolimousse van Arlette Swartjes ´Topkok´

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 09-03-2010 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr. broccoli (roosjes)
  • 50 ml. slagroom
  • peper, zout, nootmuskaat

Bereiden

De broccolimousse is onderdeel van het recept ´Zalmfilet met broccoli en tagliatelle´. De broccolimousse is een makkelijk en lekker bijgerecht (dat ik regelmatig maak, ook i.v.m. de kleur). BEREIDING 1. Kook de broccoli 4/5 minuten in water met zout. Pureer de uitgelekte broccoli met ca. 50 ml. slagroom en naar smaak nootmuskaat, peper en zout in de keukenmachine. 2. Van de broccolimousse (met behulp van ijzeren opmaakring) een mooi ´taartje´ maken, hoofdgerecht er omheen leggen.

Bronvermelding