'Olive Garden Hete Spinazie Artisjokken dip', van Marco

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 31-03-2019 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • ½ kopje ontdooide spinazie en .......

Bereiden

Recept uit Amerika ½ kopje ontdooide spinazie 1 kopje artisjokkenhartjes fijngesneden 200 g roomkaas ½ kopje geraspte parmezaan ½ tl rode pepervlokken wat zout knoflookpoeder gemalen peper stokbrood - Spinazie en artisjokkenharten verwarmen tot gaar, ca. 10 minuten. Afgieten. Verwarm de roomkaas in de magnetron, ca. 1 minuut, meng dan met de spinazie en artisjokharten. Roer de parmezaan er in en meng goed. - Dan de pepervlokken, zout, peper en knoflookpoeder erbij. Goed mengen en heet serveren met stokbrood.

Bronvermelding