10 Verschillende Lepelhapjes met Vis, Vlees en Vegetarisch

Anders, Hapje, 1 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 10 keer bewaard

Ingrediënten

  • geitekaan

Bereiden

- gerookte zalm fijnsnipperen + olijfolie + basilicum + citroensap + ui + peper. - spruitjes blancheren. 1 zoete appel in grove stukken snijden.. 1 spruitje + stukje appel in sneetje spek wikkelen en vaststeken met prikkertje. Bakken in boter + honing. Warm opdienen. - steeltjes van champignons snijden en uithollen. Steeltjes bakken in boter + basilicum + kervel + peterselie + bieslook + dille + look + sjalot + rauwe ham. Champignons vullen en 4 minuten in oven op 200°. - sneetje gerookte zalm vullen met stukje gerookte forel + room + bieslook + peterselie + paprikapoeder, tabasco, p+z. Oprollen. - 1 blik krab + lente-uitje + room + citroen - sneetje gerookte ham vullen met fijngeplet ei, mosterd, stukje asperge, peterselie. Oprollen. - sjalot fruiten in boter + droge sherry + room + p+z + kerrie, laten koken, vlokjes boter. Sint-Jacobsvruchten kort bakken, in lepel, serveren met saus. - zachte geitekaas mengen met ansjovis en look. - gekookte mossel + ui + tomaat - gebakken scampi + warme kruidenboter

Bronvermelding