Menu
10 Verschillende Lepelhapjes met Vis, Vlees en Vegetarisch
Anders, Hapje, 1 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 19-11-2017 | 10 keer bewaard
Ingrediënten
- geitekaan
Bereiden
- gerookte zalm fijnsnipperen + olijfolie + basilicum + citroensap + ui + peper.
- spruitjes blancheren. 1 zoete appel in grove stukken snijden.. 1 spruitje + stukje appel in sneetje spek wikkelen en vaststeken met prikkertje. Bakken in boter + honing. Warm opdienen.
- steeltjes van champignons snijden en uithollen. Steeltjes bakken in boter + basilicum + kervel + peterselie + bieslook + dille + look + sjalot + rauwe ham. Champignons vullen en 4 minuten in oven op 200°.
- sneetje gerookte zalm vullen met stukje gerookte forel + room + bieslook + peterselie + paprikapoeder, tabasco, p+z. Oprollen.
- 1 blik krab + lente-uitje + room + citroen
- sneetje gerookte ham vullen met fijngeplet ei, mosterd, stukje asperge, peterselie. Oprollen.
- sjalot fruiten in boter + droge sherry + room + p+z + kerrie, laten koken, vlokjes boter. Sint-Jacobsvruchten kort bakken, in lepel, serveren met saus.
- zachte geitekaas mengen met ansjovis en look.
- gekookte mossel + ui + tomaat
- gebakken scampi + warme kruidenboter
Bronvermelding
dirk