Menu
Gegratineerde spitskoolschotel
Ingrediënten
- 500 g spitskool
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- nasikruiden
- 2 banannen
- 150 g taugé
- ketjap
- 1 pak aardappelpuree (of zelfgemaakt)
- geraspte kokos
- 1 zakje ongezouten pinda's
Bereiden
Spitskool in repen snijden en ui snipperen. Verhit olie in de wok en fruit hierin de ui en knoflook uit de pers en roer 1 el nasikruiden erbij. Schep de spitskool erbij en roerbak de groenten 2 min. Schakel de grill aan.
Snijd de bananen in plakjes, zoek de taugé uit en schep ze samen met 2 el ketjap door de kool.
Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kool en puree door elkaar scheppen en in een ovenschaal doen. 3 el kokos en pinda's er overheen strooien en in de oven mooi bruin laten kleuren.
Materialen
Oven