Bonenschotel met tortillachips

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Voorbereiding: 3 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 28-02-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr. gehakt
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 150 gr. sperciebonen of broccolli
  • 1 / 2 bl.kidneybonen in chilisaus van jonker fris
  • tortilla chips
  • ger. kaas
  • 2 eetl. limoensap/citroensap
  • 1a2 eetl. suiker (naar smaak )

Bereiden

Sperciebonen of broccolli koken beetgaar. Gehakt rul braden in de wok ,gesneden ui toevoegen . Paprika snijden en toevoegen,even doorbakken. Kidneybonen in chilisaus toevoegen en even goed doorwarmen . Sperciebonen of broccolli erbij,en de limoensap en de suiker erbij nog even goed doorwarmen.dit geheel vervogens in de ovenschaal overdoen ,tortilla chips erover en daar de geraspte kaas weer overstrooien.Dit zet je even onder de grill . Eetsmakelijk

Materialen

Wok ,ovenschaal ,oven .

Bronvermelding