Menu
Tante Sidonia
Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Bereiding: 20 minuten,
Laatst aangepast: 27-12-2004 | 56 keer bewaard
Ingrediënten
- 5 ons kipfilet in stukjes
- 1 ui
- 250 gram tauge
- 10 eetl ketchup
- 10 eetl ketjap (zoet)
- 3 a 4 eetl bruine suiker
- 5 eetl pindakaas (afgestreken)
- 2 eetl azijn
- 1 mespuntje sambal (naar smaak)
- 1 groot blik perziken (optioneel)
- rijst
Bereiden
- rijst koken
- ui fruiten
- kip erbij en bakken
- in apart bakje: pindakaas, ketchup, ketjap, bruine suiker, azijn en sambal goed door elkaar roeren
- dit mengsel toevoegen aan de kip
- perzik erbij (hoeft niet, als je niet van zoet houdt kan je dit weglaten)
- als laatste de tauge toevoegen
Bronvermelding
Bron onbekend