Spaghetti met citroen, pepers, knoflook en rucola

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 31-12-2004 | 17 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gr verse spaghetti
  • 4 el lichte olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 6 el kappertjes
  • 3 stuks verse rode pepers
  • 2 el geraspte citroenschil
  • 3 el citroensap
  • 4 koppen grof gehakte rucola
  • 1 kopje zelf geraspte parmezaanse kaas
  • 1 mespunt gekneusde zwarte peper

Bereiden

Kook de spaghette al dente. Sauteer geperste knoflook en kappertjes voor 1 minuut. Voeg dan pepers, sap en rasp toe en laat nog 1 minuut doorbakken. Giet de pasta af en meng met knoflookmengsel, rucola en kaas. maak af met gekneusde peper en serveer met warm, knapperig brood. Met stukjes zalm erdoor is het ook een heerlijk gerecht!

Bronvermelding