'Amuse van kwarteleitje met uienconfiture' Makkelijk te maken en ziet er prachtig uit

Anders, Hapje, 12 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 26 keer bewaard

Ingrediënten

  • 14 st Kwarteleitjes

Bereiden

14 st Kwarteleitjes 2 st Uien 1 krop Botersla 7 sn Casinobrood Suiker Rode wijn Gesmolten boter Steek 2 rondjes uit elke snee casinobrood, smeer ze in met gesmolten boter en rooster ze goudbruin onder de salamander. Snipper de uien fijn en doe ze in een koekenpan met suiker naar smaak en rode wijn (de uien moeten onder staan). Laat op een zacht vuur stoven tot de uien gaar zijn en al het vocht verdwenen is. Laat afkoelen op kamertemperatuur. Was de sla en centrifugeer goed droog. Bak de kwarteleitjes in de poffertjespan en kruid ze met peper en zout. Presentatie: Leg een plukje sla op elk toastje. Leg daarop een lepeltje uienconfiture. Leg daarop het kwarteleitje. Dien op een klein bordje op.

Bronvermelding