'Geroosterde langoustines met dillecrème' Een feestelijke voorgerecht

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 29 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • .16-20 verse langoustines.

Bereiden

16-20 verse langoustines (evt. ontdooid uit diepvries) olijfolie 125 ml crème fraîche 1 el mayonaise 2 el verse dille, fijngehakt 1.Doe de langoustines met een scheut olijfolie in een schaal. Schep voorzichtig om, zodat de langoustines met een dun olielaagje zijn bedekt. 2.Roer de crème fraîche los. Roer er de mayonaise en dille door. 3.Verhit twee ruime koekenpannen op hoog vuur. Rooster de langoustines in de droge koekenpannen 6-8 minuten aan alle kanten, tot ze dieproze en net gaar zijn. 4.Dien de langoustines warm of op kamertemperatuur op, met een flinke lepel dillecrème.

Bronvermelding