Menu
'Geroosterde langoustines met dillecrème' Een feestelijke voorgerecht
Anders, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 29 minuten,
Laatst aangepast: 29-11-2017 | 4 keer bewaard
Ingrediënten
- .16-20 verse langoustines.
Bereiden
16-20 verse langoustines (evt. ontdooid uit diepvries)
olijfolie
125 ml crème fraîche
1 el mayonaise
2 el verse dille, fijngehakt
1.Doe de langoustines met een scheut olijfolie in een schaal. Schep voorzichtig om, zodat de langoustines met een dun olielaagje zijn bedekt.
2.Roer de crème fraîche los. Roer er de mayonaise en dille door.
3.Verhit twee ruime koekenpannen op hoog vuur. Rooster de langoustines in de droge koekenpannen 6-8 minuten aan alle kanten, tot ze dieproze en net gaar zijn.
4.Dien de langoustines warm of op kamertemperatuur op, met een flinke lepel dillecrème.
Bronvermelding
vrouwonline