Kerstsoep met kastanjes

Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • •50 gram champignons •1/2 gesnipperde uien

Bereiden

•50 gram champignons •1/2 gesnipperde uien •1 el boter •1/2 kleine blikjes tomatenpuree •1/4 liter water •1/4 liter melk •1 bouillonblokjes •1/4groot blik kastanjepuree •1/4 goudrenet •1 el creme fraiche •1 koffielepel fijngesnipperde selderij •BereidingswijzeFruit champignons en uien in boter, tomatenpuree toevoegen voor ca 2 minuten. Water en melk erbij voegen bouillontablet er bij. Roer de soep door de kastanjepuree 1. 10 minuten zachtjes doorkoken. Schil de appel en snijd deze in snippers. Roer vlak voor opdienen room en selderij door de soep

Bronvermelding