Menu
Kerstsoep met kastanjes
Soepen, Voorgerecht, 4 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 19-11-2017 | 1 keer bewaard
Ingrediënten
- 50 gram champignons 1/2 gesnipperde uien
Bereiden
50 gram champignons
1/2 gesnipperde uien
1 el boter
1/2 kleine blikjes tomatenpuree
1/4 liter water
1/4 liter melk
1 bouillonblokjes
1/4groot blik kastanjepuree
1/4 goudrenet
1 el creme fraiche
1 koffielepel fijngesnipperde selderij
BereidingswijzeFruit champignons en uien in boter, tomatenpuree toevoegen voor ca 2 minuten. Water en melk erbij voegen bouillontablet er bij. Roer de soep door de kastanjepuree 1. 10 minuten zachtjes doorkoken. Schil de appel en snijd deze in snippers. Roer vlak voor opdienen room en selderij door de soep
Bronvermelding
bnl