Spaghetti met knoflook en olijfolie

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 21-12-2004 | 17 keer bewaard

Ingrediënten

  • 350 gram spaghetti
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 spaanse peper
  • 100 gram olijfolie
  • peterselie
  • zout
  • zwarte peper

Bereiden

De spaghetti "al dente" in water met zout en een scheutje olijfolie koken. De pasta afgieten in de vergiet en naspoelen met wat koud water. Ondertussen de knoflook fijnsnijden en met de spaanse peper in de olie fruiten. Doe de spaghetti in een serveerschaal en voeg de knoflook, spaanse peper en de (pikante) olie toe. Voeg de (fijn gesneden) peterselie toe en strooi er veel vers gemalen peper overheen. Alles door elkaar mengen. Warm serveren.

Materialen

Pan Vergiet

Bronvermelding