Menu
Oesters met tahoe, citroen en koriander
Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Laatst aangepast: 30-01-2006 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 225 gram prei, in dunne ringen
- 350 gram tahoe, in blokjes
- 2 el zonnebloemolie
- 350 gram oesters, zonder schelp
- 2 el citroensap
- 1 tl maizena
- 2 el lichte sojasaus
- 1 dl visbouillon
- 2 el koriander, gehakt
- 1 tl citroenschil, fijngeraspt
Bereiden
Verhit de olie in een wok en roerbak de prei. Voeg na 2 minuten tahoe en oester toe en roerbak nog 2 minuten.
Meng citroensap, maizena, sojasaus en visbouillon in een kommetje en giet dit mengsel in de wok.
Koken tot de saus begint te binden.
Serveren in kommen en koriander en citroenschil erover strooien.
Lekker als hoofdgerecht voor 2 personen, of voorgerecht voor 4.
Bronvermelding
Bron onbekend