Popeye Vega

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 27-09-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram macaroni
  • 1 dunne prei
  • 400 gram spinazie à la crème (ontdooid)
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 100 gram cashewnoten (ongezout)
  • 75 gram gorgonzola
  • 75 gram geraspte kaas
  • 1 eetlepel pesto (naar smaak)
  • peper

Bereiden

25 minuten bereidingstijd 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 2. Breng in een grote pan water met wat zout aan de kook. Kook hierin de macaroni in ca. 5 minuten beetgaar (exacte tijd staat op de verpakking) 3. Was de prei en snij de prei in dunne ringen 4. Bak de preiringen 5 minuten op een matig hoog vuur mee. 6. Giet de macaroni af en doe het terug in de warm pan. 7. Roer de spinazie, de preiringen, de tomatenblokjes, de cashewnoten en de gorgonzola door de nog hete macaroni. 8. Voeg naar smaak pesto, zout en peper toe. 9. Doe de macaroni in een grote ovenschaal en strooi de rest van de kaas erover. 10. Zet de schaal 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Materialen

Ovenschaal

Bronvermelding