'Chocolade toffees' Probeer ze eens ze zijn romig en overheerlijk

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 86 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 koffielepels zonnebloem Olie

Bereiden

2 koffielepels zonnebloem Olie 175 gr bruine suiker 170 ml magere Melk 25 gr bakboter 350 gr donkere chocolade 100 gr marshmallow 1: Vet een bakblik Ø 18 cm in met de olie. 2: Doe de suiker, melk en boter in een steelpan en breng al roerend aan de kook. Laat het daarna op middelmatig vuur en onder af en toe roeren nog 4 min doorkoken. Voeg vervolgens de chocolade en marshmallows toe. Haal het geheel van het vuur en roer tot er een gladde massa ontstaat. 3: Verdeel de chocolademassa over het bakblik en laat afkoelen. Zet het daarna nog twee uren in de koelkast. Verdeel de chocolade in 36 stukken.

Bronvermelding