Honingperen met 3 soorten kaas en een glaasje port

Anders, Nagerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 19-01-2006 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 halve walnoten
  • 1 el honing
  • 1 tl citroensap
  • 2 rijpe handperen (Conference)
  • 125 gram Gorgonzola
  • 250 gram Geitenkaas (rolletje)
  • 1 punt Roombrie
  • 3 dl port ruby
  • 1 mandje creamcrackers

Bereiden

Schil en snijd de peren in vieren. Verdeel de kaasjes in porties voor vier personen. 1. Rooster de walnoten in de koekenpan knapperig. 2. Verwarm de honing met de citroensap in een steelpannetje en wentel de peren erdoor. Verdeel de peren over de 4 borden. 3. Schik de kaas en de walnoten eromheen. 4. Serveren met een glaasje port en creamcrackers.

Materialen

koekenpan steelpan

Bronvermelding