Bokkepootjes ijstaart

Anders, Nagerecht, 6 personen, Hollands.
Wachten: 60 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 20-12-2004 | 41 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gr bokkepootjes
  • 50 gr pure chocolade
  • 2 dl slagroom
  • kaneelpoeder

Bereiden

Verkruimel de bokkepootjes en klop de slagroom stijf. Spatel de verkruimelde bokkepootjes met de chocolade door de slagroom en doe het mengsel over in een springvorm. Laat het taatje in ± 1 uur in de diepvries staan. Knip intussen uit een stukje papier een sterretje zo groot dat het op 1/6 deel van het taartje past. Snijd het taartje met een scherp mes in 6 puntjes. Leg het sterretje op een taartpunt en bestuif het dun met kaneelpoeder.

Materialen

springvorm ± 16 cm.

Bronvermelding