Canneloni gevuld met zalm

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 60 minuten,

Laatst aangepast: 06-01-2006 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • zalm

Bereiden

500 gram zalmfilet of zalmhaasjes 1 blik tomaatblokjes, uitgelekt 2 el citroensap 12 cannelloni 400 ml visbouillon 250 gram ricotta 50 gram geraspte pittige kaas 4 eenpersoonsovenschaaltjes Oven voorverwarmen op 200 graden. Zalm (in keukenmachine) hakken. Tomaatblokjes, 1 el citroensap en zout en peper naar smaak door zalm mengen. Pastarolletjes rechtop op werkblad zetten en met behulp van theelepel met zalmmengsel vullen (niet te vol). Helft van bouillon in ovenschaaltjes schenken. Pastarolletjes over schaaltjes verdelen. In kom ricotta losroeren met rest van visbouillon. Ricotta op smaak brengen met rest van citroensap, zout en peper. Ricotta op pastarolletjes schepppen en bestrooien met geraspte kaas. Schaaltjes in oven zetten en cannelloni in ca 30 min goudbruin en gaar bakken. Back

Bronvermelding