Menu
'Koude rijstsalade - insalata di riso', verz. door Dana
Salades, Bijgerecht, 6 personen, Italiaans.
Laatst aangepast: 22-03-2019 | 1 keer bewaard
Ingrediënten
- 300 g rijst en ......
Bereiden
300 g rijst
2 wortels
2 hard gekookte eieren
1 blikje tonijn
kappertjes
2 tomaten
zwarte olijven zonder pit
1 mozzarella
150 g Emmenthal kaas
1 blikje artisjokharten
peper en zout
extra vergine olijfolie
-
Kook de rijst (zorg ervoor dat de korrel mooi droog is) en giet de rijst onder koud stromend water af. Voeg dan alle andere ingrediënten (gewassen en gesneden) toe en breng de rijstsalade op smaak met olijfolie, peper en zout.
-
De rijstsalade kan nog twee dagen in de koelkast worden bewaard. Vaak is zij de dag nadat je haar hebt gemaakt nog lekkerder.
Bronvermelding
trendystyle