'Koude rijstsalade - insalata di riso', verz. door Dana

Salades, Bijgerecht, 6 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 22-03-2019 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 g rijst en ......

Bereiden

300 g rijst 2 wortels 2 hard gekookte eieren 1 blikje tonijn kappertjes 2 tomaten zwarte olijven zonder pit 1 mozzarella 150 g Emmenthal kaas 1 blikje artisjokharten peper en zout extra vergine olijfolie - Kook de rijst (zorg ervoor dat de korrel mooi droog is) en giet de rijst onder koud stromend water af. Voeg dan alle andere ingrediënten (gewassen en gesneden) toe en breng de rijstsalade op smaak met olijfolie, peper en zout. - De rijstsalade kan nog twee dagen in de koelkast worden bewaard. Vaak is zij de dag nadat je haar hebt gemaakt nog lekkerder.

Bronvermelding