'Broodje warm vlees' a la mar. Lekker voor de lunch of makkelijk in het week-end

Roerbakken, Lunch, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 21-04-2010 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • al 25 jaar een succes

Bereiden

Ingrediënten 4 ons fricandeau (broodbeleg) dun gesneden 5 grote uien 4 grote broodjes (afbak of van de warme bakker). currysaus (van calve) zeezout peper ± 50 gr. roomboter. peterselie (vers of gedroogd) Voorbereiding De uien pellen en in kleine stukjes snijden . Broodjes half open snijden . Bereidingswijze De uien glazig in de roomboter bakken met zout en peper de fricandeau plakken de peterselie er doorheen mengen . Als laatste er wat peterselie over heen strooien . Serveertips De open broodjes op de borden leggen het warme vlees met uien op de broodjes leggen ,de curry er over heen . Eet smakelijk. TIP; Ook heel lekker erbij is een sausje van honing/mosterd.Gewoon een stukje boter in de pan, 2 eetlepels honing en 3 eetlepels mosterd erbij verwarmen, op smaak maken met peper en zout en indien de saus te dun is een ietsje maizena erbij en klaar.

Bronvermelding