Risotto op snelle wijze

Rijst, Bijgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 28-12-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gr risotto
  • 1 st courgette
  • 250 gr mix paddestoelen
  • 500 cc bouillon (rund)
  • 50 gr boter
  • 1 scheutje truffelolie
  • 1 teentje knoflook
  • 75 gr granpadano
  • 3 eetlepel peterselie

Bereiden

Risotto in de boter bakken, blussen met bouillon. 12 minuten zachtjes koken. Courgettes met de knoflook zachtjes bakken, paddestoelen toevoegen. Groentenmengsel bij risotto doen, truffelolie en geraspte kaas toevoegen. Tot slot de peterselie. Is lekker bij wild of gevogelte met sprezieboontjes met hazelnootdressing.

Materialen

koekepan

Bronvermelding