Mexicaanse ovenschotel

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Mexicaans.
Wachten: 40 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 03-06-2009 | 24 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram gehakt
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pot Mexicaanse groenteschotel
  • 1 zakje taco kruiden
  • 125 ml creme fraiche
  • 1 zak tortilla chips
  • 100 gram geraspte kaas
  • olijfolie

Bereiden

Bak de in stukjes gesneden ui in wat olijfolie, voeg hier later de geperste knoflook aan toe. Meng het gehakt met de taco kruiden. Dit mengsel kan bij het ui/knoflook mengsel rul worden gebakken. Vul een ovenschaal met de groenten en meng hier het gehaktmengsel doorheen. Hieroverheen komt de creme fraiche. Nu volgen de tortilla chips. Tot slot de geraspte kaas erover. Zet dit 40 minuten in de oven op 190 graden. Lekker met rijst.

Bronvermelding