'Gevulde Perzik' (hartig), van Margriet, heerlijke paassnack, past overal bij

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 20-02-2020 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 8 halve perziken uit blik en ........

Bereiden

8 halve perziken uit blik 1 ui 1 niet te dunne plak ham 2 hardgekookte eieren peper en zout 6 eetl zure room 2 eetl mayonaise bieslook enkele slablaadjes - Laat de perzik goed uitlekken. Snipper de ui fijn en snijd de ham in heel dunne reepjes. Hak de hardgekookte eieren fijn. Vermeng deze ingrediënten met elkaar en breng het mengsel op smaak met peper en zout. - Vul de holletjes van de perzik hiermee. Roer van de zure room, mayonaise en het fijn gehakte bieslook en wat peper een sausje en schep dit over de perziken. - Serveer deze twee aan twee op een blaadje sla.

Bronvermelding