Menu
Andijviestamppot met mosterdkaas
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 03-03-2009 | 4 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 struik andijvie
Bereiden
1 struik andijvie
2 kilo aardappelen
200gr mosterdkaas
melk
boter
peper
4 speklapjes
rookworst
Speklapjes kunt u nemen zoveel als u wenst ook de grootte van de rookworst.
Instructions Schil en was de aardappelen, snij deze klein,kook ze gaar.Was en snij de andijvie rag fijn. Maak de melk warm. kruid de speklapjes en bak ze uit. breng een pan water aan de kook en worm hier in de rookworst. Giet de aardappelen af, maak er puree met de melk en boter roer de fijn gesneden andijvie door de puree voeg peper naar smaak toe. Snij de mosterd kaas in kleine blokjes en schep de blokjes door de stamppot.
Notes Serveer de stamppot andijvie met een plak spek en een stuk rookworst met een schep mosterd. Een glas bier smaakt er bij
Bronvermelding
Karin