Vegetarische zuurkoolstamppot en mosterdkaas

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • zuurkool

Bereiden

750 gr aardappelen 500 gr zuurkool 1 pakje a 175 gr Quornstukjes Olie 1 prei 1 bakje kastanje champignons 1/2 theelepel tijm 1 plak mosterdkaas a 150 gr 2 ongeschilde appels zonder klokhuis Bereiding: Kook de aardappelen gaar Kook de zuurkool 10 minuten Bak de gemarineerde quornstukjes in wat olie in de wok goudbruin Voeg de prei in ringen, 1 bakje kastanjechampignons in vieren en « theelepel tijm toe en bak ze 4 minuten mee Snijd de mosterdkaas in dobbelsteentjes Snipper 2 appels met schil Doe de uitgelekte zuurkool en de appelstukjes bij de quorn Stamp de aardappelen grof en schep ze met de kaasblokjes door de zuurkool in de wok

Bronvermelding