Menu
Vegetarische zuurkoolstamppot en mosterdkaas
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 19-11-2017 | 4 keer bewaard
Ingrediënten
- zuurkool
Bereiden
750 gr aardappelen
500 gr zuurkool
1 pakje a 175 gr Quornstukjes
Olie
1 prei
1 bakje kastanje champignons
1/2 theelepel tijm
1 plak mosterdkaas a 150 gr
2 ongeschilde appels zonder klokhuis
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar
Kook de zuurkool 10 minuten
Bak de gemarineerde quornstukjes in wat olie in de wok goudbruin
Voeg de prei in ringen, 1 bakje kastanjechampignons in vieren en « theelepel tijm toe en bak ze 4 minuten mee
Snijd de mosterdkaas in dobbelsteentjes
Snipper 2 appels met schil
Doe de uitgelekte zuurkool en de appelstukjes bij de quorn
Stamp de aardappelen grof en schep ze met de kaasblokjes door de zuurkool in de wok
Bronvermelding
Bron onbekend