Macaroni met zalm en garnalen

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 0,5 theelepel sambal oelek
  • 1 takje peterselie
  • 125 gram zalmfilet
  • 200 gram macaroni
  • 125 gram mascarpone
  • 75 gram gerookte zalmsnippers
  • 75 gram garnalen
  • zeezout en peper

Bereiden

Rasp de schil van de schoongeboende citroen.Hak de peterslie.Snijd de zalmfilet in kleine stukjes.Kook de macaroni volgens de gebruiksaanwijzing.Stort in een vergiet en laat even uitlekken.Schep de macaroni terug in de pan en voeg de mascarpone,sambal,citroenschil,peterselie,zalmstukjes,zalmsnippers en garnalen toe.Verwarm het geheel al omscheppend,zodat de mascarpone smelt en de zalmstukjes net gaar worden,ze mogen nog een beetje glazig zijn.Verdeel de macaroni over 2 borden en maal er naar smaak peper en zout over.Geef er doperwtjes of spinazie bij.

Bronvermelding