Bokkepootjestaart een heerlijke ijstaart

Anders, Nagerecht, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 23-03-2012 | 48 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje bokkepootjes

Bereiden

1 pakje bokkepootjes 2 pakjes klop-klop 2 bekers of pakjes slagroom 2 pakjes torenschuim (mokka is het lekkerst, maar men kan ook een andere smaak gebruiken) 2 pakjes vanillesuiker De bokkepootjes halveren en als bodem gebruiken ( in een springvorm ) 1 pakje torenschuim verkruimelen De slagroom kloppen met vanillesuiker De klop- klop opkloppen. De slagroom met de klop-klop mengen, en de torenkruimels daaronder scheppen. De helft van de massa op de bokkepootjes-bodem doen. Dan het andere pakje torenschuim daarover verdelen. De rest van de massa daarop doen, glad strijken en in de diepvries op laten stijven.

Bronvermelding