Pasta met spinazie en kaassaus

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Mediterraan.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 15-11-2005 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1,5 p pot spinazie
  • 60 g gram pijnboompitjes
  • 1 zakje 4-kazensaus
  • 100 gram zongedroogde tomaatje op olie
  • 2 dl melk
  • 1 zak AH fusillipasta

Bereiden

Zet het water voor de pasta op (zelf kook ik het vast in de waterkoker, zuinig en snel) en voeg wat zout toe. Zet de hapjespan op en rooster de pijnboompitjes even bruinig en doe in een bakje . Meng intussen de melk met het zakje saus in de maatbeker en laat de spinazie een beetje uitlekken. Snij de tomaatjes in reepjes. Doe de saus in de hapjespan en begin onmiddelijk met roeren. Doe de tomaatjes en de spinazie erbij en roer goed door. Intussen is de pasta gaar. Wil je heel makkelijk of zijn jullie met veel dan is het handig om er een eenpansgerecht van te maken en de pitjes er apart bij te serveren. Kinderen vinden dit heerlijk!

Materialen

pan water hapjespan garde maatbeker

Bronvermelding