Pasta met kip en peertjes

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 12-11-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bakje magere spekreepjes
  • 500 gr kipfilet
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 bekertjes creme fraiche
  • 1 blikje halve peertjes
  • spirelli pasta

Bereiden

Bak in een hapjespan zonder boter de spekreepjes uit. Spek reepjes in een kommetje doen en bewaren. Snij de kipfilet in kleine blokjes of reepjes. Bak de kip in de hapjespan gaar en bruin, doe er de knoflook bij. Kook ondertussen de pasta beetgaar volgens gebruiksaanwijzing verpakking. Haal hapjespan van het vuur af en doe er de creme fraiche bij. Zet pan weer op het vuur, doe de peertjes (in stukjes) en de spekreepjes bij de kip en laat goed warm worden. Schep de saus over de pasta.

Bronvermelding