'Ati Goreng Sukabumi' (lever), van Tante Annie

Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 09-04-2019 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 g varkens- of runderlever en .......

Bereiden

750 g varkens- of runderlever 2 grote uien fijngesneden 1 paprika in reepjes bloem, margarine 100 g ontbijtspek in stukjes 1 teentje knoflook fijn 100 g champignons fijngesneden zout, peper - Snijd de lever in plakken van 1 cm dikte. Wentel de plakken in wat bloem en bak ze in margarine bruin en gaar. Hierna pas zout en peper erover strooien. Fruit dan in wat margarine de knoflook, ui paprika, champignons en het spek. - Zorg ervoor dat het spek knappend is en strooi dit over de lever met de rest van de ingrediënten. Serveer dit bij warme witte rijst, nasi- of bami goreng. Sambal niet vergeten

Bronvermelding