Spaghetti met noten

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 225 gram spaghetti
  • 7 dl gezouten kokend water
  • 1 ui
  • 2 el zonnebloemolie
  • 2,5 tl kerrie
  • 1,75 dl tomatensap
  • 3 el pindakaas
  • 1 el citroensap

Bereiden

De spaghetti in het water met wat zout beetgaar koken en goed laten uitlekken. De ui in de olie goudbruin bakken. Kerriepoeder, tomatensap, pindakaas en citroensap erdoor roeren. Het mengsel 5 minuten zacht laten koken en de spaghetti erdoor scheppen. Variatie: In plaats van pindakaas en pinda's kunnen ook amandelboter en geblancheerde amandelen gebruikt worden.

Materialen

Spaghettipan, koekenpan

Bronvermelding