Tortilla's met roerbakgroenten

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Mexicaans.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 26-06-2014 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 stuks tortilla
  • 1 potje creme fraiche
  • 1 pak roerbakgroenten
  • 250 gram vlees (gehakt, kip, rund)
  • 1 zakje taco mix
  • 150 gram geraspte kaas
  • 1 e.l. Patak saus
  • 100 ml water

Bereiden

Vlees indien nodig in kleine stukjes snijden. Vlees in hapjespan/wok snel aanbraden of gehakt rul braden. Roerbakgroenten toevoegen en al roerend snel garen. Water, tacomix en Patak saus toevoegen; goed doorroeren. Zachtjes laten pruttelen, regelmatig roeren. Oven voorverwarmen op 200 graden. Mengel in tortilla's doen (rol of puntzak), geheel in ingevette ovenschaal doen. Deel van de creme fraiche en de geraspte kaas er overheen, en in de oven tot kaas goed gesmolten is. Serveren met overige creme fraiche.

Materialen

Hapjespan/wok, ovenschaal

Bronvermelding