Mihoen met ossehaas en groenten

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 24-10-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 stuk wok

Bereiden

Mix de eieren met wat peper en zout en bak een omelet. Zet ondertussen de pan met water op voor de mihoen, voeg wat olie en zout toe Haal het uit de pan en snij het in reepjes, leg ze op een bordje Snij de biefstuk in reepjes en bak deze in wat olie, samen met wat zout en peper Haal deze uit de pan en leg ze op een bordje, samen met de omelet reepjes Doe weer wat olie in de pan en bak de helft van de roerbakgroente, knoflookteentje en wat soyasaus. Als de groente gaar is, gooi de 1/3 mihoen in het kokende water. Laat het water opnieuw aan de kook komen en proef ongeveer na een minuut of de mihoen zacht is. Gooi het in de vergiet en spoel dit af met koud water. Gooi het vlees, ei en mihoen weer bij de groenten en roer het op laag vuur nog even door.

Materialen

Pak Mihoen van Conimex 2 Eieren 1 pak Bami/nasi mix (prei,ui, tauge,wittekool) 200 gr biefstuk 1 teentje knoflook

Bronvermelding