(AH) 'Gevuld Turks brood' van Claudia

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 4 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 10-02-2021 | 276 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 suks turks brood

Bereiden

1 Turks brood 1 courgette 1 aubergine blik gep. tomaten of 4 verse 2 teentjes knoflook 2 grote uien evt. handje taughe 400 gr. rundergehakt. 2 el. olijfolie zakje belegen geraspte kaas zout / peper ketjap sambal Snipper en fruit de uien en knoflook in de olie, rul het gehakt, en voeg de rest van de gesneden groenten toe, als laatste de taughe. Snij de bovenkant van het brood (dun)af, en hol het wat uit, zodat je het groentemengsel over het brood kan verdelen. Erg lekker als je bodem van het brood eerst insmeerd met een mengsel van olie en knoflook. Ruim bestrooien met belegen geraspte kaas. Zout, peper, ketjap en sambal naar smaak toevoegen. Oven voorverwarmen op 175 graden, ongeveer 30 minuten in de oven. HEERLIJK !!!!

Bronvermelding