Scaloppa Frederique

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Wachten: 15 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 07-10-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 varkensschnitzels
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • versgemalen peper
  • grof zeezout
  • 2 eetlepels italiaanse kruiden
  • 2 blikjes gepelde tomaten
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 150 gram geraspte kaas
  • 4 plakjes ham

Bereiden

Bak de schnitzels in de olijfolie goed gaar. Pel en snipper de ui en de knoflook en voeg deze toe. Maak dit op smaak met zout en peper en de italiaanse kruiden. Laat dit nog 2 minuten doorgaren. Doe de gepelde tomaten in een schaal en prak ze goed. Meng dit met de blikjes tomatenpuree. Doe de inhoud van de pan over in een ovenschaal en leg op elke schnitzel een plakje ham en strooi er wat kaas over. Bedek dit met het tomatenmengsel en strooi er tot slot nog wat kaas over. Dit kan in de oven voor een kwartiertje en klaar is je Scaloppa Frederique! Lekker met pasta en een groene salade.

Bronvermelding