Kip kokos ketjap

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Thais.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 06-10-2005 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr kipfilet
  • 1 blik kokosmelk
  • sperziebonen
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 3 tomaatjes
  • 1 bakje champignons
  • peper
  • zout
  • rode peper

Bereiden

Doe de kip in kleine blokjes met knoflook en genoeg ketjap marineren. Kook water voor de rijst. Bak de kip in beetje olijfolie met wat peper en hete peper aan. doe de ui en sperziebonen erbij. Hak de tomaatjes in blokjes en doe erbij samen met plakjes champignons. Alles wokken... Op laatst event wat extra ketjap en voldoende kokosmelk toevoegen. lekker doorstoven en serveren met rijst!! mmmmhh! en heel gezond

Materialen

Wokpan en kookpan voor rijst

Bronvermelding