Menu
Kip-kerrie met aardappels en rijst
Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Laatst aangepast: 05-10-2005 | 2 keer bewaard
Ingrediënten
- 6 drumsticks
- 5 stuks aardappel (in stukken)
- 1 blokje bouillon
- 2 grote uien
- 1 blaadje laurier
- 1 el kerrie
- 1 pak rijst
- 1 bosje kouseband
- 50 gr margarine
- 3 tomaten
- 2 teentjes knoflook
- zout, peper, nootmuskaat
Bereiden
Kruid de drumsticks met zout, peter en een beetje nootmuskaat. Bak ze bruin in de boter. Voeg daarna de klein gesneden uien toe en laat deze even meebakken. Voeg de in stukken gesneden kouseband en de tomaten toe. Voeg de fijngesneden knoflook toe en het laurierblaadje en het bouillonblokje. Doe daarna de in stukken gesneden aardappel toe en de kerrie. Giet er water bij tot alles net niet onder staat. Laat sudderen totdat aardappels gaar zijn. Lekker met gekookte rijst.
Materialen
hapjes pan
Bronvermelding
Bron onbekend