Gehaktsalade

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 04-10-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 koude gehaktballen
  • 6 a 8 kleine gekookte aardappelen
  • 1 ui
  • 4 augurken
  • 3 hardgekookte eieren
  • 4 a 6 eetl mayonaise
  • scheutje soeparoma
  • 3 theelepels kerrie
  • 3 theelepels mosterd

Bereiden

Snijd de gehaktballen en de aardappels in blokjes. Snipper de ui en de augurken en hak de eieren fijn. Roer de mayonaise, het soeparoma, de kerrie en de mosterd door elkaar en schep het mengsel door de voorbereide ingredienten. De salade mag niet te droog zijn. Maak op als een huzarensalade met sla en tomaat.

Bronvermelding