Gevuld Turks brood uit de oven

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 19-11-2017 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • turksbrood

Bereiden

1 groot Turks brood dubbel knoflookworstje (vegetarieers kunnen deze vervangen door iets anders) feta naar keuze olijven naar keuze rode paprika komkommer blik tomatenpuree Italiaanse kruiden (basilicum, oregano) Rode of zwarte peper aluminiumfolie Eventueel salade om erbij te serveren (variatie tip: de komkommer vervangen door banaan is ook erg lekker) Snij het brood dwars doormidden, zodat je een onderkant en een bovenkant hebt. Besmeer de onderkant met tomatenpuree en strooi er wat peper en Italiaanse kruiden op. Snij alle ingredienten (worst, feta, paprika en komkommer) in kleine stukjes en verdeel deze over de onderkant. Leg er nog wat olijven naar smaak op. Leg de bovenkant erop en druk deze aan. Het brood helemaal in aluminiumfolie verpakken en 20 min tot een half uur in een voorverwarmde oven (+/-200 graden) Daarna in punten snijden en serveren met een frisse salade.

Bronvermelding